Υλικά
- 200 γρ. ταραμάς λευκός
- 100 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
- 1/2 λίτρο ελαιόλαδο
- χυμός από 2 λεμόνια
- 1 κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση
- Αρχικά, μουλιάζετε το ψωμί σε νερό και μετά το στύβετε καλά.
- Πολτοποιείτε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτετε τον ταραμά, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
- Προσθέτετε λίγο-λίγο το ψωμί, πάντα συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Στη συνέχεια λίγο-λίγο το λάδι και τέλος το χυμό λεμονιού, χτυπώντας πάντα μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή αφράτη κρέμα.