Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 340 γρ. τυρί τσένταρ τριµµένο
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
- λίγο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200°C
- Σε ένα µπολ ανακατεύετε όλα µαζί τα υλικά, µε τα χέρια, ώσπου να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη.
- Απλώνετε τη ζύμη στον πάγκο και την ανοίγετε σε φύλλο πάχους 0,5 εκ.
- Στη συνέχεια, κόβετε µε κουπ πατ τα μπισκότα.
- Στρώνετε στο ταψί χαρτί ψησίματος και τοποθετείτε τα μπισκότα.
- Ψήνετε για 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.