Υλικά
- 1 πακέτο σφολιάτα
- 5 φέτες κασέρι
- 5 φέτες γαλοπούλα βραστή ή ζαμπόν
- 1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας και αλείφετε με ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια βάζετε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος από 2 φέτες ντομάτα και λίγο μπέικον ψιλοκομμένο.
- Καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και κόβετε σε ορθογώνια κομμάτια. Έπειτα πατάτε τις άκρες με ένα πιρούνι και αλείφετε με ελαιόλαδο.
- Βάζετε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.