Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 αυγά
- 1/4 κ. γλ. βανίλια
- 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα μήλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι με το μπείκιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
- Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείτε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτετε την βανίλια και ανακατέψτε.
- Στραγγίστε τα μήλα και προσθέστε τα σταδικακά στο μείγμα. Τοποθετείστε το μείγμα στις θήκες ψησίματος για μάφινς.