Υλικά

  • 250 γραμμάρια χαλούμι
  • 4 πολύχρωμες πιπεριές
  • 1 κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο
  • ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι
  • 2 κ.γ. φρέσκια ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις πιπεριές και κόβετε το επάνω και κάτω μέρος τους, ενώ αφαιρείτε ταυτόχρονα τους σπόρους και την ψίχα.
  2. Κόβετε το χαλούμι σε τέσσερα μέρη και τοποθετείτε ένα κομμάτι μέσα σε κάθε πιπεριά.
  3. Τοποθετείτε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
  4. Σε κάθε μία πιπεριά απλώνε το μείγμα των υλικών.
  5. Δένετε τις πιπεριές με ένα λεπτό σχοινί για να μην διαλυθούν.
  6. Ψήνετε στο γκριλ στην υψηλότερη θερμοκρασία για 10 λέπτα.