Υλικά
- 250 γραμμάρια χαλούμι
- 4 πολύχρωμες πιπεριές
- 1 κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο
- ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι
- 2 κ.γ. φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
- Πλένετε τις πιπεριές και κόβετε το επάνω και κάτω μέρος τους, ενώ αφαιρείτε ταυτόχρονα τους σπόρους και την ψίχα.
- Κόβετε το χαλούμι σε τέσσερα μέρη και τοποθετείτε ένα κομμάτι μέσα σε κάθε πιπεριά.
- Τοποθετείτε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
- Σε κάθε μία πιπεριά απλώνε το μείγμα των υλικών.
- Δένετε τις πιπεριές με ένα λεπτό σχοινί για να μην διαλυθούν.
- Ψήνετε στο γκριλ στην υψηλότερη θερμοκρασία για 10 λέπτα.