Υλικά
- 1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε πλάγιες φέτες 2 εκ.
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο μαλακό
- 2 τριμμένες σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα της επιλογής σας (δεντρολίβανο, άνηθο, κόλιανδρο)
- 1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
- 2 κουταλιές της σούπας τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
- 4 κουταλιές της σούπας ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
- 4 πιπεριές Jalapenos ψιλοκομμένες
- αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το βούτυρο, το σκόρδο, τα βότανα, νιφάδες τσίλι, το αλάτι και ανακατεύετε καλά.
- Απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Κόβετε το ψωμί ή την μπαγκέτα σε πλάγιες φέτες 2 εκ. Απλώνετε το μείγμα βουτύρου σε κάθε φέτα ψωμιού.
- Στη συνέχεια πασπαλίζετε με το τυρί τριμμένο, τις ψιλοκομμένες ελιές και τις ψιλοκομμένες πιπεριές jalapenos.
- Ψήνετε για 5 έως 8 λεπτά και σερβίρετε.