Υλικά
- 20 κουραμπιέδες
- 25 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 ½ κ.σ. μαργαρίνη
- 4 κ. γ. κακάο
Εκτέλεση
- Θρυμματίζετε αρχικά τους κουραμπιέδες σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το κακάο.
- Λιώνετε τη μαργαρίνη και μόλις είναι έτοιμη ρίχνετε μέσα την κουβερτούρα.
- Μόλις λιώσει η κουβερτούρα περιχύνετε το μείγμα πάνω από τους κουραμπιέδες και ανακατεύετε.
- Τέλος, αφήνετε για μισή ώρα τη ζύμη στο ψυγείο ενώ στη συνέχεια πλάθετε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τρούφα ή με κακάο.