Το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, ο ΑΝΤ1 πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όμως μια απουσία δεν πέρασε απαρατήρητη. Σύμφωνα με το «Happy Day», τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η ομάδα της εκπομπής «Το Πρωινό» δεν έδωσαν το παρών, γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα για τους λόγους της απουσίας τους από τη σημαντική εκδήλωση του σταθμού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα για να μάθουν τον λόγο της απουσίας τους, ωστόσο δεν έλαβαν καμία απάντηση, αφήνοντας το μυστήριο να πλανάται.

«Γιώργο, επειδή δεν μας αρέσει να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν, αν θες στείλε μου μήνυμα γιατί δεν ήσουν εσύ κι η ομάδα σου, γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο από τη στιγμή που είχαν προσκληθεί όλες οι εκπομπές κι οι συντελεστές του ΑΝΤ1», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν έχει λογική να μην πάει στην πίτα του σταθμού του. Είναι κι ο σταθμός σου. Προφανώς, κάτι άλλο υπάρχει. Μου φαίνεται ότι είναι κάτι που θα το εξηγήσει ο ίδιος κι ίσως δεν είναι πονηρό. Δεν είναι ότι γενικά δεν πάει. Είμαι σίγουρη ότι μετά τα σχόλια και τα μηνύματα που έχει δεχθεί, θα απαντήσει και θα λυθεί το μυστήριο. Μαίρη (σ.σ. Παλιαλέξη), μπορείς να τον πάρεις μήπως ήταν μέσα ο άνθρωπος κι εμείς κάνουμε σενάρια; Μπορεί να μπήκε από την πίσω πόρτα. Δεν ξέρω», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Η Μαίρη Παλιαλέξη φαίνεται ότι κάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έστειλε φιλάκια στην εκπομπή «Happy Day» και δεν έδωσε εξήγηση για το περιστατικό.