Υλικά
- 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
- 1 φλιτζάνι βραστό κοτόπουλο ξεψαχνισμένο
- 1 φλιτζάνι ανάμεικτα κίτρινα τυριά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα ανακατεμένο με 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- 1/2 κουταλιά βούτυρο ή λάδι
Εκτέλεση
- Μοιράζετε τη σφολιάτα κόβοντάς τη σε δισκάκια ή σε θήκες για ταρτάκια.
- Τρυπάτε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και ψήνετε για 10 λεπτά περίπου τις βάσεις άδειες στους 180° C.
- Σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στο βούτυρο ή το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Σ’ ένα μπολ ανακατεύετε καλά το κοτόπουλο με τα τυριά, τα σοταρισμένα υλικά και το μείγμα μουστάρδας-μαγιονέζας.
- Μοιράζετε το μείγμα στις βάσεις και ψήνετε για άλλα 10′-15′ σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.
- Σερβίρετε γαρνίροντας προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.