Υλικά
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομματάκια
- 1 συσκευασία (500γρ.) έτοιμα κανελόνια
- 2 φλ. μοτσαρέλα ή γραβιέρα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 καρότο τριμμένο
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
- ½ φλ. μαϊντανό
- ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί
- 2 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλ. γάλα ημιάπαχο
- 1 συσκευασία (250γρ.) τυρί κρέμα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Ρίχνετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το μισό κρεμμύδι.
- Στη συνέχεια, προσθέτετε το καρότο και συνεχίζετε το σοτάρισμα.
- Ακολούθως, βάζετε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το μαϊντανό και αλατοπίπερο.
- Βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά περίπου και την αφήνετε να κρυώσει.
- Τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ. Καθαρίζετε το τηγάνι και ρίχνετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
- Όταν κάψει σοτάρετε το υπόλοιπο κρεμμύδι και το κοτόπουλο.
- Σβήνετε με το κρασί και όταν εξατμιστεί αλατοπιπερώνετε. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.