Σε βραδινή έξοδο, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, οι οποίοι μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες. Οι δύο παρουσιαστές, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στη νηστεία που ακολουθούν, με τη Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να μειώσει την κατανάλωση κρέατος.

Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Μαγειρεύω πάρα πολύ. Τα μακαρόνια με κιμά είναι η σπεσιαλιτέ μου, αλλά χθες έφτιαξα για πρώτη φορά vegan παστίτσιο και βγήκε εξαιρετικό. Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω την απόφαση να μειώσω αισθητά το κρέας.
Είναι μία απόφαση που είναι πάρα πολύ δύσκολο να παρθεί. Είναι όμως μία σκέψη που εδώ και 2-3 χρόνια την έχω πολύ γλυκά στο κεφάλι μου, θαυμάζω όσους την κάνουν. Τώρα που είμαι στη διαδικασία της νηστείας έχει περάσει πολύ από το μυαλό μου».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day»: