Οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο που οδήγησε τον 53χρονο να δολοφονήσει με τέτοια αγριότητα τη σύζυγό του στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
Ο 53χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.
Σύμφωνα με το Star, δεν πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο καβγάδιζε, κάτι που θα οδηγούσε τις Αρχές σε κάποια πρώτα συμπεράσματα, αλλά για ένα ζευγάρι που, κατά γενική ομολογία, ήταν ήσυχο και δεν είχε δώσει λαβή για άσχημα σχόλια.
Σε σοκ η 16χρονη κόρη του ζευγαριού
Όλοι οι γείτονες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά, 16 και 21 ετών. Η 16χρονη κόρη τους, μάλιστα, βρισκόταν στο σχολείο της κι εκεί πήγαν και τη βρήκαν οι αστυνομικοί προκειμένου να την ενημερώσουν για την τραγωδία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που της έλεγαν και ζητούσε να την πάνε στο σπίτι τους για να δει τη μητέρα της. Το σοκ ήταν μεγάλο και για τα δύο παιδιά, τα οποία παρακολουθεί ψυχολόγος.
Σοκαρισμένος ο αδερφός του θύματος
Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό της.
«Είμαι σοκαρισμένος, δεν περίμενα με τίποτα να συμβεί αυτό το κακό στην αδερφή μου. Δεν θέλω να πω τίποτα, πάει η αδερφή μου. Έχουν δύο παιδιά, δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του κακού» λέει σοκαρισμένος.