Υλικά
Φημισμένοι σεφ δημιουργούν με τον κιμά. Το γαλλικό ταρτάρ για παράδειγμα ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα ήδη από τον 19ο αιώνα που στην κλασική εκδοχή του σερβίρονταν με μοσχαράκι ψιλοκομμένο χωρίς να έχει ψηθεί καθόλου με επίσης ωμό κρόκο αυγού. Στις μέρες μας, ο κιμάς είναι επίσης γνωστός κυρίως για τη νοστιμιά που δίνει σε αρκετά φαγητά, αυτή τη φορά ψημένος καλά με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο που τον θέλει να συνοδεύει ζυμαρικά, λαχανικά, σφολιάτες και πολλά άλλα εδέσματα. Πλεονέκτημά του είναι ότι κιμάς μπορούν να γίνουν πολλά είδη κρέατος, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Στα χέρια του σεφ Γιάννη Λουκάκου, μεταμορφώνεται σε ένα βασικό υλικό που δίνει νόημα σε πολλά πιάτα, τα κάνει πιο χορταστικά και πιο ιδιαίτερα. Ξεφύγετε λίγο από τα κλασικά μακαρόνια με κιμά και τα καθημερινά μπιφτέκια και επιλέξτε να εντάξετε τον μοσχαρίσιο ή χοιρινό κιμά σε πολύ γευστικά πιάτα. Κιμάς σαν γέμιση