Υλικά
- 150 γρ. φέτα, σκληρή και πικάντικη
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλάκι ξύδι
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά πράσινη, πολύ ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε την πιπεριά σε πολύ μικρά κομματάκια.
- Λιώνετε με το πιρούνι την φέτα σε ένα βαθύ και πλατύ πιάτο και προσθέτετε το γιαούρτι και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύετε και την βάζετε στο ψυγείο.
- Αν νομίζετε ότι είναι κάπως σφικτή, μπορείτε να την αραιώσετε με ελάχιστο νεράκι ή γάλα.