Υλικά

  • 150 γρ. φέτα, σκληρή και πικάντικη
  • 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλάκι ξύδι
  • 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
  • 1 μικρή καυτερή πιπεριά πράσινη, πολύ ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβετε την πιπεριά σε πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Λιώνετε με το πιρούνι την φέτα σε ένα βαθύ και πλατύ πιάτο και προσθέτετε το γιαούρτι και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύετε και την βάζετε στο ψυγείο.
  3. Αν νομίζετε ότι είναι κάπως σφικτή, μπορείτε να την αραιώσετε με ελάχιστο νεράκι ή γάλα.