Υλικά
- 2 κ. γλυκού και 2 κ. σούπας ζάχαρη
- 1/2 λάιμ
- 3 και ½ φλ. καρπούζι χωρίς κουκούτσια, κομμένο σε κύβους
- ½ φλ. τεκίλα
- 3 κ. σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- 1 κ. σούπας λικέρ με γεύση πορτοκάλι
- φέτες από λάιμ και καρπούζι για τη διακόσμηση
Εκτέλεση
- Τοποθέτησε τα 2 κ. γλυκού ζάχαρη σε ένα μπολ.
- Τρίψε το στόμιο από 6 ποτήρια με το 1/2 λάιμ και έπειτα βούτηξέ τα στο μπολ με τη ζάχαρη.
- Σε ένα μπλέντερ πρόσθεσε τα φλιτζάνια με το καρπούζι, την τεκίλα, το φρέσκο χυμό λάιμ, τις 2 κ. σούπας ζάχαρη και το λικέρ πορτοκάλι.
- Χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν ένα.
- Γέμισε κάθε ποτήρι μέχρι τη μέση με τριμμένο πάγο.
- Μοίρασε αναλογικά στα 6 ποτήρια τη μαργαρίτα που έφτιαξες.
- Στόλισε κάθε ποτήρι με φέτες λάιμ και καρπούζι.