Υλικά
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 μια κούπα μαϊντανό
- 1 κουτάκι ντοματάκια
- 2 φρέσκες ντομάτες
- κανέλα 1 ξυλάκι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
- 300 γραμμάρια φιστίκια
- 300 γραμμάρια κάσιους
- 2 κρεμμύδια μεγάλα
Εκτέλεση
- Από το βράδυ βάζουμε τα φιστίκια σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
- Την επόμενη μέρα βάζουμε το κρέας σε μπουκίτσες με λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και το κρεμμύδι.
- Το τσιγαρίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.
- Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνουμε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.
- Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνουμε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα και τα κάσιους, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 30 λεπτά.