Υλικά
- 250 γρ. γάλα 3,5%
- 5 γρ. ζελατίνη
- 300 γρ. σοκολάτα Belcolade Ecuador 71%
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% ελαφρώς χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό για 10 λεπτά. Βράζουμε το γάλα στραγγίζουμε τη ζελατίνη και τη ρίχνουμε μέσα.
- Κατόπιν προσθέτουμε τη σοκολάτα και αφήνουμε να λιώσει για 5 λεπτά.
- Ομογενοποιούμε με ραβδομπλέντερ και όταν κρυώσει, περίπου στους 35 – 40οC, ρίχνουμε μέσα την σαντιγί ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.