Υλικά
- 4 μεγάλες πατάτες
- 200 γραμμάρια μπρόκολο
- 1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 ντομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους
- 1 αυγό
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Με ένα αποφλοιωτή ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις πλένετε καλά.
- Σε ένα ξύλο κοπής βάζετε την πατάτα και την κρατάτε σταθερή από την άκρη, κόβετε σε κάθετες φέτες την πατάτα με απόσταση 1 εκ. δεν θέλουμε να τις κόψουμε μέχρι κάτω, αλλά ίσα ίσα να ακουμπάει το μαχαίρι στο ξύλο κοπής.
- Έπειτα αναμειγνύουμε τη φέτα, με το μπρόκολο, το αυγό, τα κρεμμυδάκια, τη ντομάτα και το λιωμένο σκόρδο, τα ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
- Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις φέτες εσωτερικά και εξωτερικά της πατάτας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά.