Υλικά
- 30 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- 4 κουταλιές γάλα
- 150 γραμμάρια καρύδια
- 500 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1 φλυτζανάκι καφέ κονιάκ
- τρούφα σοκολάτα
Εκτέλεση
- Ραντίζουμε με το κονιάκ τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε να μείνουν μια ώρα. Τα γεμίζουμε με χοντροκομμένο καρύδι.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με το βούτυρο και το γάλα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και βουτάμε τα δαμάσκηνα.
- Τα κυλάμε στη τρούφα, τα βάζουμε σε διακοσμητικά χαρτάκια και τα διατηρούμε στο ψυγείο.