Υλικά

  • 30 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • 4 κουταλιές γάλα
  • 150 γραμμάρια καρύδια
  • 500 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 φλυτζανάκι καφέ κονιάκ
  • τρούφα σοκολάτα

Εκτέλεση

  1. Ραντίζουμε με το κονιάκ τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε να μείνουν μια ώρα. Τα γεμίζουμε με χοντροκομμένο καρύδι.
  2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με το βούτυρο και το γάλα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και βουτάμε τα δαμάσκηνα.
  3. Τα κυλάμε στη τρούφα, τα βάζουμε σε διακοσμητικά χαρτάκια και τα διατηρούμε στο ψυγείο.