Υλικά
- 6 χοιρινά μπριζολάκια
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε το επάνω μέρος και τους σπόρους. Τις ψήνουμε στο φούρνο.
- Αφού έχουν ψηθεί τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, το πολτοποιημένο σκόρδο, το μπούκοβο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ξίδι και το αλάτι και τα χτυπάμε όλα μαζί.
- Σταδιακά ενώ χτυπάμε προσθέτουμε λίγο – λίγο το ελαιόλαδο. Η σος είναι έτοιμη και καλό είναι μέχρι να σερβίρουμε τα μπριζολάκια να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο.