Υλικά
- 2 φιλέτα γαλοπούλα στήθος κομμένο σε φέτες
- λίγο ηλιέλαιο
- ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- ροζ και πράσινο πιπέρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
- Λίγο ροζέ κρασί
Εκτέλεση
- Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρετε τη γαλοπούλα μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά.
- Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι, στο οποίο ρίχνετε το ροζέ κρασί και τους κόκκους πιπεριού.
- Μόλις εξατμισθεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κασέρι ψιλοκομμένο.
- Σε 2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη και τη ρίχνετε πάνω στη γαλοπούλα.