Υλικά
- Έξι μανιτάρια
- 200 γραμμάρια φέτα
- 1 ντομάτα
- Σκόρδο
- Ρίγανη
- Πιπέρι
- μαϊντανό
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τη φέτα και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα.
- Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με την γέμιση και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση και πασπαλίζετε αν θέλετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.