Υλικά
- Μισό κιλό μικρές πατάτες βρασμένες καθαρισμένες
- 2 κρεμμύδια
- 2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 2 πράσινες πιπεριές κομμένες
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- 1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- μαϊντανός
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Κόβουμε σε κομματάκια το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις πιπεριές, τις ελιές, τη μουστάρδα και το λαδόξιδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.