Υλικά
Πολύ λίγα πράγματα είναι τόσο χάλια στη ζωή όσο το να ξετυλίγεις το σαντουιτσάκι που έφτιαξες το πρωί και να το βρίσκεις στα απολύτως χειρότερά του!
Το πάνιασμα του ψωμιού μπορεί ωστόσο να αποφευχθεί και το μυστικό είναι το κατεψυγμένο ψωμί.
Όλοι πιθανότατα φωνάζετε τώρα ενστικτωδώς «όχι, αποκλείεται», μη βιάζεστε όμως. Το μυστικό κρύβεται στον τρόπο παρασκευής του συγκεκριμένου σάντουιτς.
Κατά πρώτο, το σάντουιτς που φτιάχνουμε με κατεψυγμένο ψωμί πρέπει να αποτελείται από τρία-τέσσερα υλικά. Απλό δηλαδή χωρίς ολόκληρο salad bar εντός του.
Κατά δεύτερο, πρέπει να φτιάχνεται υποχρεωτικά το πρωινό της ημέρας που θα καταναλωθεί. Αλλά και το ψωμάκι να παραμένει στην κατάψυξη μέχρι το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό που θα χρησιμοποιηθεί. Ετοιμάστε λοιπόν όλα τα υλικά σας και βγάλτε το ψωμί από το ψυγείο μόνο όταν είστε απολύτως έτοιμοι. Και πάλι όμως δουλέψτε το γρήγορα.