Υλικά

  • 400 γρ. spaghetti
  • 1 αστακός μικρός
  • 20 μύδια
  • 20 χτένια
  • 10 κυδώνια
  • 8 γαρίδες καθαρισμένες
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 15 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο (5γρ. χρησιμοποιούμε στην αρχή και 10 γρ. στο τέλος)
  • 1 πεπεροντσίνο
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • 50 γρ. ντομάτα καρέ
  • 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 100 γρ. τοματίνια κονφί
  • 1 λίτρο μπισκ (ζωμός θαλασσινών)
  • 40 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 2 γρ. ρίγανη
  • 3 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και αφήνουμε να αρωματιστεί. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.