Υλικά
- 400 γρ. spaghetti
- 1 αστακός μικρός
- 20 μύδια
- 20 χτένια
- 10 κυδώνια
- 8 γαρίδες καθαρισμένες
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 15 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο (5γρ. χρησιμοποιούμε στην αρχή και 10 γρ. στο τέλος)
- 1 πεπεροντσίνο
- 50 γρ. λευκό κρασί
- 50 γρ. ντομάτα καρέ
- 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 100 γρ. τοματίνια κονφί
- 1 λίτρο μπισκ (ζωμός θαλασσινών)
- 40 γρ. κρέμα γάλακτος
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 2 γρ. ρίγανη
- 3 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και αφήνουμε να αρωματιστεί. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.