Υλικά

  • 1 τσιπούρα (1 κιλό) πλυμένη και καθαρισμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετούλες
  • 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα φασκόμηλο
  • 2-3 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 2 κλωνάρια θυμάρι
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 5-6 φέτες κρεμμύδι
  • 2 φέτες λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα ταψί βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.