Υλικά
- 1 τσιπούρα (1 κιλό) πλυμένη και καθαρισμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετούλες
- 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
- 2 φύλλα φασκόμηλο
- 2-3 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
- 2 κλωνάρια θυμάρι
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 5-6 φέτες κρεμμύδι
- 2 φέτες λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα ταψί βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.