Υλικά

  • ½ κιλό φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 375 γρ. μανιτάρια ανακατεμένα λεπτοκομμένα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα dijon
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 6 κ.σ. γιαούρτι light
  • 8 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια light
  • 4 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, σχοινόπρασο, φασκόμηλο, μαντζουράνα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 3-4 λεπτά να ροδοκοκκινίσει. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.