Υλικά
- ½ κιλό φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 375 γρ. μανιτάρια ανακατεμένα λεπτοκομμένα
- 1 κ.σ. μουστάρδα dijon
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 6 κ.σ. γιαούρτι light
- 8 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια light
- 4 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, σχοινόπρασο, φασκόμηλο, μαντζουράνα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 3-4 λεπτά να ροδοκοκκινίσει. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.