Υλικά
- 350 γρ. σπαγγέτι
- 2 αστακούς μικρούς (750 γρ. έκαστος)
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 50 γρ. κονιάκ (και 20 γρ. επιπλέον για το φλαμπάρισμα στο τέλος)
- 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
- 1 εσαλότ ψιλοκομμένο
- ½ κιλό σάλτσα ντομάτα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το εσαλότ και το πεπεροντσίνο και τα τσιγαρίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.