Υλικά

  • 350 γρ. σπαγγέτι
  • 2 αστακούς μικρούς (750 γρ. έκαστος)
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 50 γρ. κονιάκ (και 20 γρ. επιπλέον για το φλαμπάρισμα στο τέλος)
  • 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
  • 1 εσαλότ ψιλοκομμένο
  • ½ κιλό σάλτσα ντομάτα
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το εσαλότ και το πεπεροντσίνο και τα τσιγαρίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.