Υλικά
- 800 γρ. φιλέτο από πεσκανδρίτσα κομμένο σε φέτες
- 2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένη
- 200 γρ. φρυγανιά gluten free
- Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
- 1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Παίρνουμε ένα ταψί φούρνου, βάζουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο από κάτω και απλώνουμε τις φέτες από τις πατάτες. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.