Υλικά

  • 2 φινόκιο κομμένα σε μικρά κυβάκια
  • 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια
  • 150 γρ. παντζάρι κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 250 γρ. μπρόκολο βρασμένο και χωρισμένο σε μικρές φουντίτσες (κρατάμε 250 γρ. από  το νερό που το έχουμε βράσει)
  • 2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαντζουράνα
  • 200 γρ. κους κους προβρασμένο
  • Ζεστ από 1 λεμόνι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και προσθέτουμε το φινόκιο, τα καρότα και τη μαντζουράνα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.