Υλικά
- 2 φινόκιο κομμένα σε μικρά κυβάκια
- 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια
- 150 γρ. παντζάρι κομμένο σε μικρά κυβάκια
- 250 γρ. μπρόκολο βρασμένο και χωρισμένο σε μικρές φουντίτσες (κρατάμε 250 γρ. από το νερό που το έχουμε βράσει)
- 2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο
- 1 κ.σ. μαντζουράνα
- 200 γρ. κους κους προβρασμένο
- Ζεστ από 1 λεμόνι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και προσθέτουμε το φινόκιο, τα καρότα και τη μαντζουράνα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.