Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 4 κυδώνια
  • 1 κουταλιά της σούπας κανέλα

Εκτέλεση

  1. Στο νεροχύτη της κουζίνας πλένετε τα κυδώνια και τα σκουπίζετε καλά με απορροφητικό χαρτί.
  2. Στη συνέχεια βάζετε τα κυδώνια σε ένα ταψί και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αντιστάσεις για 30 λεπτά.
  3. Μόλις ψηθούν τα κόβετε στη μέση και καθαρίζετε τα κουκούτσια.
  4. Έπειτα σε ένα μπολ ανακατεύετε την κανέλα μαζί με την ζάχαρη και πασπαλίζετε τα κυδώνια με το μείγμα.
  5. Κατόπιν βάζετε ξανά στο φούρνο για 10 λεπτά για να καραμελώσουν και είναι έτοιμα.