Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 ματσάκι άνηθο
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
- 150 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
Εκτέλεση
- Κόβετε σε μικρά κομμάτια το σπανάκι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Σε μια κατσαρόλα ζεματάτε το σπανάκι μαζί με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο για 5 λεπτά ίσα ίσα να μαραθεί.
- Στη συνέχεια ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας στο πάγκο της κουζίνας και στρέφετε τις γωνίες προς τα μέσα.
- Μεταφέρετε τη σφολιάτα σε ταψί με φύλλο σφολιάτας και την τρυπάτε σε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι.
- Έπειτα στραγγίζετε το σπανάκι καλά με τα χέρια μας και το βάζετε πάνω στο φύλλο σφολιάτας.
- Καλύπτετε τη σφολιάτα με το σπανάκι και πασπαλίζετε με τη φέτα.
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.