Υλικά
- 350 γραμμάρια τορτελίνια
- 2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- 200 γραμμάρια καλαμπόκι
- 2 αγγούρια κομμένα σε φέτες
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
- 50 γραμμάρια κάππαρη
- Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα τορτελίνια για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.