Υλικά
- 150 γρ. αλεύρι
- 140 γρ. σπανάκι
- 400 ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
- 2 αυγά
- 3 φλ. τσαγιού τυρί κρέμα
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Χτυπήστε το φρέσκο σπανάκι με το τυρί κρέμα.
- Προσθέστε το γάλα, τα αυγά και το αλεύρι και χτυπήστε ξανά.
- Αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
- Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαφρά λαδωμένο με χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια ρίξτε μια κουταλιά από το μείγμα στο τηγάνι.
- Όταν οι άκρες της κρέπας αρχίσουν να ξεκολλάνε, γυρίστε την και ψήστε από την άλλη πλευρά.
- Επαναλάβετε μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα.
- Βάλτε στο κέντρο τυρί ρικότα και τυλίξτε σε ρολό.