Υλικά
- 4- 5 ώριμες ντομάτες
- 4- 5 σκελίδες σκόρδο
- 3- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 πιπεριές τσίλι
- 3 αυγά
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
- Ξεκινήστε ψιλοκόβοντας τις ντομάτες και το σκόρδο.
- Ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε τις ντομάτες και το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά.
- Μόλις οι ντομάτες αρχίσουν να διαλύονται, αλατοπιπερώστε και προσθέστε τα τσίλι.
- Χαμηλώστε τη φωτιά και σκεπάστε για 5 λεπτά μέχρι να ψηθούν πλήρως οι ντομάτες.
- Σπάστε τα αυγά και σκεπάστε τα. Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι τα αυγά να μαγειρευτούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
- Σερβίρετε με ψωμί και απολαύστε.