Υλικά

  • 4- 5 ώριμες ντομάτες
  • 4- 5 σκελίδες σκόρδο
  • 3- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 πιπεριές τσίλι
  • 3 αυγά
  • Αλάτι και πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

  1. Ξεκινήστε ψιλοκόβοντας τις ντομάτες και το σκόρδο.
  2. Ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε τις ντομάτες και το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά.
  3. Μόλις οι ντομάτες αρχίσουν να διαλύονται, αλατοπιπερώστε και προσθέστε τα τσίλι.
  4. Χαμηλώστε τη φωτιά και σκεπάστε για 5 λεπτά μέχρι να ψηθούν πλήρως οι ντομάτες.
  5. Σπάστε τα αυγά και σκεπάστε τα. Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι τα αυγά να μαγειρευτούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  6. Σερβίρετε με ψωμί και απολαύστε.