Υλικά
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 2 κ. σ. καρύκευμα taco
- 1/2 φλ. τσαγιού νερό
- Σκληρά κελύφη taco
- 150 γρ. τσένταρ τριμμένο
- Σάλτσα pico de gallo
- Μαρούλι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο για τα κελύφη για τα τάκος, βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
- Μαγειρέψτε τον μοσχαρίσιο κιμά σε ένα τηγάνι, σουρώνοντας το περιττό λίπος.
- Πασπαλίστε με δύο κουταλιές της σούπας καρύκευμα taco και προσθέστε το νερό.
- Μαγειρέψτε μέχρι η σάλτσα να πήξει.
- Ζεστάνετε τα κελύφη για τα τάκος στο φούρνο.
- Σερβίρετε το κρέας στα ζεστά κελύφη με τριμμένο τσένταρ, μαρούλι και σάλτσα pico de gallo.