Υλικά

  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κ. σ. καρύκευμα taco
  • 1/2 φλ. τσαγιού νερό
  • Σκληρά κελύφη taco
  • 150 γρ. τσένταρ τριμμένο
  • Σάλτσα pico de gallo
  • Μαρούλι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο για τα κελύφη για τα τάκος, βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
  2. Μαγειρέψτε τον μοσχαρίσιο κιμά σε ένα τηγάνι, σουρώνοντας το περιττό λίπος.
  3. Πασπαλίστε με δύο κουταλιές της σούπας καρύκευμα taco και προσθέστε το νερό.
  4. Μαγειρέψτε μέχρι η σάλτσα να πήξει.
  5. Ζεστάνετε τα κελύφη για τα τάκος στο φούρνο.
  6. Σερβίρετε το κρέας στα ζεστά κελύφη με τριμμένο τσένταρ, μαρούλι και σάλτσα pico de gallo.