Υλικά
- 2 ματσάκια σπανάκι
- 4 φλ. τσαγιού φράουλες, σε φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
- 1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από λευκό κρασί
- 2 κ. σ. σουσάμι
- 1 κ. σ. σπόρους παπαρούνας
- 1/4 κ. γλ. πάπρικα
Εκτέλεση
- Πλύντε καλά το σπανάκι και κόψτε τα φύλλα του σε μεγάλα κομμάτια.
- Κάντε το ίδιο με τις φράουλες και ανακατέψτε με το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ανακατέψτε το λάδι, τη ζάχαρη, το ξύδι, το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο και την πάπρικα σε ένα μπολ.
- Περιχύστε το σπανάκι και τις φράουλες και ανακατέψτε για να καλυφθούν καλά.
- Αλατοπιπερώστε και απολαύστε.