Υλικά

  • 2 ματσάκια σπανάκι
  • 4 φλ. τσαγιού φράουλες, σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από λευκό κρασί
  • 2 κ. σ. σουσάμι
  • 1 κ. σ. σπόρους παπαρούνας
  • 1/4 κ. γλ. πάπρικα

Εκτέλεση

  1. Πλύντε καλά το σπανάκι και κόψτε τα φύλλα του σε μεγάλα κομμάτια.
  2. Κάντε το ίδιο με τις φράουλες και ανακατέψτε με το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Ανακατέψτε το λάδι, τη ζάχαρη, το ξύδι, το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο και την πάπρικα σε ένα μπολ.
  4. Περιχύστε το σπανάκι και τις φράουλες και ανακατέψτε για να καλυφθούν καλά.
  5. Αλατοπιπερώστε και απολαύστε.