Υλικά
- 200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
- 2 κ. σ. πάστα κάρυ
- 400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδας
- Λίγο κόλιανδρο
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
- Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
- Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.
- Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
- Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.