Υλικά
- 1 γεμάτη κ. σ. κακάο
- 210 γρ. πολύ ώριμο λωτό (χωρίς τη φλουδα)
- 1/2 κ. γλ. βανίλια
Εκτέλεση
- Βάλτε το λωτό, τη σκόνη κακάο και τη βανίλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Χωρίστε σε ατομικά μπολάκια και βάλτε στο ψυγείου τουλάχιστον για δύο ώρες πριν το σερβίρετε.
- Έχει σημασία ο λωτός να είναι πολύ ώριμος για να βγει γλυκιά η κρέμα σας.
- Σε διαφορετική περίπτωση προσθέστε λίγο μέλι ή έναν χουρμά που τον έχετε μουλιάσει σε νερό.