Καύσωνας και κάτι μας λέει ότι οι περισσότεροι θα είστε αγκαλιά με το κλιματιστικό. Ωστόσο, δεν θα λέγατε όχι και σε ένα δροσερό κοκτέιλ. Οπότε, σε αυτή την περίπτωση μία έξοδος με την παρέα σας για ένα κοκτέιλ, φαντάζει ιδανική.

Στην Αθήνα θα βρείτε αρκετά μαγαζιά με ταράτσες για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας ενώ θα απολαμβάνετε τη θέα και το αεράκι. Δείτε παρακάτω κάποιες που έχουμε ξεχωρίσει και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Mira Me Athens

Βρίσκεται στην «καρδιά» της ιστορική Αθήνας με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, οπότε καταλαβαίνετε ότι στην ταράτσα του Mira Me Athens θα απολαύσετε το δροσερό κοκτέιλ σας σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Μπορείτε, όμως, να απολαύσετε κι ένα ποτήρι ελληνικό κρασί.
Ερμού 18, Αθήνα

Ermou 18 Beyond The Horizon

Η ταράτσα του Ermou 18 Beyond The Horizon αποτελεί σταθερά μία από τις αγαπημένες της πόλης, την οποία προτιμούν οι Αθηναίοι τα καλοκαιρινά βράδια. Η θέα προς την Ακρόπολη θα σας καθηλώσει και δεν έχουμε καλύτερη ιδέα για να απολαύσετε το δροσερό σας κοκτέιλ.
Ερμού 18, Αθήνα

Buena Vista Social Bar

Η ταράτσα στο Μοναστηράκι που θυμίζει Καραϊβική, είναι η ιδανική επιλογή για μια βραδινή έξοδο με καύσωνα. Η τροπική ταράτσα του Buena Vista Social Bar με τα χαρούμενα χρώματα αποτελούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το δροσερό σας κοκτέιλ.
Αγίου Φιλίππου 7, Μοναστηράκι

Olympias Rooftop Bar

Στο κέντρο της Αθήνας, με καθηλωτική θέα στην Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού, το Olympias Rooftop Bar είναι η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Είναι η ταράτσα που σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς. Εκτός από τη σύγχρονη αισθητική στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο, η τεράστια λίστα με τα κοκτέιλ και ποτά, αλλά και τα μοναδικά πιάτα που θα βρεις εκεί, θα σε κάνουν να αγαπήσεις το συγκεκριμένο μαγαζί. Εσύ απλώς, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να χαθείς στην ομορφιά του αστικού τοπίου.
Αθηνάς 57, Αθήνα

The Zillers

Με ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη, η ταράτσα του ξενοδοχείου, The Zillers στην πλατεία Μητρόπολης, αποτελεί must επιλογή για βραδινή έξοδο για κοκτέιλ ή κρασί.
Μητροπόλεως 54, ΑΘήνα