Πλούσιο και με διεθνές «άρωμα» θα είναι το φετινό συναυλιακό πρόγραμμα της 88ης Διεθνούς ‘Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), καθώς πέραν των δημοφιλών Ελλήνων καλλιτεχνών, στη σκηνή της θα «ανέβουν» και ονόματα της μουσικής σκηνής του εξωτερικού, όπως οι Gipsy Kings featuring Nicolas Reyes (στις 8 Σεπτεμβρίου) και η γερμανική μπάντα Bananafishbones (9 Σεπτεμβρίου).

Η γερμανική μπάντα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της συμμετοχής της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας της φετινής ΔΕΘ, συνοδευόμενη από τους DJ «The Micronaut» και Kiki Botonaki. Οι συναυλίες – προσβάσιμες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ – θα πραγματοποιούνται στο Τόξο της ΧΑΝΘ, στις 21.30.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου τη «σκυτάλη» θα παραλάβει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, συνοδευόμενος από τους Βίκυ Καρατζόγλου και Βύρωνα Τσουράπη, ενώ την Τετάρτη 11 του μηνός επί σκηνής θα βρεθούν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Κακοσαίος και η Χριστίνα Σάλτη αναμένεται να βάλουν φωτιά στο stage, ενώ την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η μελωδική φωνή του Γιώργου Σαμπάνη, που θα συνοδεύεται από την KLAVDIA, θα ταξιδέψει το κοινό» επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo AE.

Πάολα

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην πιο πρόσφατη διοργάνωση της Eurovision, ανεβαίνει στη σκηνή και ρίχνει το «Ζάρι» της, ενώ το πρόγραμμα των Music Events ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την Πάολα.

Πηγή: ΑΠΕ