Τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, ένας από τους πρώτους προορισμούς για τους λάτρεις του βιβλίου, φέτος τα Χριστούγεννα σάς καλούν να επισκεφθείτε το www.papasotiriou.gr και να γιορτάσετε στον μαγικό κόσμο των βιβλίων με 7+1 απλούς τρόπους!

Στο ενημερωμένο site της μεγάλης αλυσίδας βιβλιοπωλείων, λοιπόν, θα βρείτε 600.000 ελληνικά και ξενόγλωσσα e-books για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας βιβλία παντού, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε και να σας αποσταλούν, δωρεάν εν όψει των εορτών και για αγορές άνω των 16 ευρώ.

Επιπλέον, ανακαλύπτοντας το www.papasotiriou.gr θα παρατηρήσετε ότι η πλοήγηση και αναζήτηση βιβλίων μέσω τίτλου, συγγραφέα ή ISBN γίνεται ακόμη πιο εύκολη ενώ θα παραγγείλετε το βιβλίο της επιλογής σας σε ακόμη χαμηλότερες τιμές τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξενόγλωσσα.

Στα επιπλέον δυνατά σημεία του η υπηρεσία δωρεάν κράτησης και παραλαβής από το κατάστημα της επιλογής σας, η άμεση κράτηση αεροπορικών, ακτοπλοϊκών και εισιτηρίων θεαμάτων μέσω της αναγνωρισμένες πλατφόρμας του Viva.gr με παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής σας επίσης, καθώς και η τεράστια ποικιλία τίτλων σε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία όλων των κατηγοριών, τεχνικά βιβλία, ανανεωμένο παιδικό τμήμα, παιχνίδια και μοναδικά gadgets.

Και για τους φανατικούς βιβλιόφιλους διατίθεται και η κάρτα μέλους Bfriend’s, με την οποία η γνώση και η διασκέδαση «πληρώνει»! Τι σημαίνει αυτό; Κάθε 1 ευρώ είναι 1 πόντος και κάθε φορά που σταδιακά συμπληρώνετε αγορές των 90 ευρώ κερδίζετε μια δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ (με εξαίρεση στα βιβλία που υπόκεινται στην ενιαία τιμή βιβλίου).

Τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου εύχονται σε όλους καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο νέο έτος με ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

Λάβετε μέρος και κερδίστε ένα μοναδικό Kobo e-reader αξίας 125 ευρώ μαζί με το δημοφιλές e-book «Ο Φαροφύλακας» της Camilla Lackberg που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αποκτήστε το αγαπημένο σας gadget εντελώς δωρεάν για αξέχαστες e-αναγνώσεις!

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!