Για τρίτη συνεχή χρονιά, από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, το Mad TV, ο Sfera 102.2 και η Amstel γιορτάζουν μαζί την ελληνική μουσική για μια ολόκληρη εβδομάδα,. Στην «Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής», ένα από τα πιο πρωτοποριακά μουσικά γεγονότα της χρονιάς, που πλέον έχει γίνει θεσμός, την τιμητική τους έχουν οι Έλληνες καλλιτέχνες και το καλό ελληνικό τραγούδι.

Το Mad TV φέτος αφιερώνει το πρόγραμμα του στη νέα δεκαετία της ελληνικής μουσικής και θα προβάλλει συνεντεύξεις και ζωντανές εκπομπές με καλεσμένους αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, που θα συζητηθούν στην ελληνική μουσική της νέας δεκαετίας!

Ο Sfera 102.2 θα φιλοξενήσει 100 Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι «θα γίνουν» ραδιοφωνικοί παραγωγοί, διαλέγοντας τις αγαπημένες τους ελληνικές επιτυχίες αλλά και ερμηνεύοντας live κομμάτια της επιλογής τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής, οι πόρτες του Sfera 102.2, θα είναι ανοιχτές, προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.