Οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα γεμίσουν απόψε το ΣΕΦ για την αναμέτρηση της Εθνικής μπάσκετ με την Δομινικανή Δημοκρατία για το Προολυμπιακό Τουρνουά (21:00) από την ΕΟΚ. Το κοινό καλείται να προσέλθει εγκαίρως (προτιμώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) στο γήπεδο, όπου οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:30..

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει το δικό της πρώτο βήμα στο Προολυμπιακό Τουρνουά! Η διοργάνωση άρχισε χθες στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» και η επίσημη αγαπημένη έχει την δική της πρεμιέρα απόψε (3/7, 21.00, ΕΡΤ1) απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα γήπεδο που αναμένεται κατάμεστο.

Το πρώτο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας αναμένεται να είναι sold out, καθώς ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει προς διάθεση. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο στα γαλανόλευκα για να ενισχύσουμε την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον αποψινό πρώτο του αγώνα στο δρόμο για το Παρίσι.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίγουν μία ώρα κι τριάντα λεπτά πριν την έναρξη της κάθε αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε πως κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε έναν αγώνα. Το γήπεδο θα αδειάζει μετά από κάθε παιχνίδι, ώστε να υποδεχθεί τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα της ημέρας.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.
Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ δίνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της ticketmaster (211 19 81 535, 10:00-21:00 Δευτέρα – Κυριακή.Οι θέσεις αφορούν κι έναν συνοδό και η είσοδος θα γίνεται από την θύρα 8.

Υπάρχει προκαθορισμένος χώρος και αριθμημένος στο γήπεδο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια.
*Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσα από το site της ticketmaster με ένα κλικ ΕΔΩ.
*Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα είναι ανοιχτά από τις 12.00.
*H TicketMaster είναι αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ.