Μετά την πρώτη teaser-φωτο του ολοκαίνουργιου WRX που έδωσε στη δημοσιότητα η Subaru, διέρρευσε στο διαδίκτυο μια εικόνα που υποτίθεται πως αποκαλύπτει πλήρως το νέο ιαπωνικό sport sedan που ετοιμάζεται για επίσημη πρεμιέρα στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, στα τέλη Νοεμβρίου.

Και λέμε υποτίθεται καθώς η φωτογραφία που διέρρευσε είναι μάλλον προϊόν επεξεργασίας, μιας και από το εικονιζόμενο WRX απουσιάζει κάτι σημαντικό: η πίσω αεροτομή που συνήθως έχει ιδιαίτερο μέγεθος. Όπως και να έχει, η συνολική σχεδίαση θα απέχει από αυτό που βλέπουμε από ελάχιστα έως καθόλου.

Ήδη από την πρώτη, επίσημη φωτογραφία ξέραμε πως το εμπρός μέρος κυριαρχεί χάρη στην ιδιαίτερα δυναμική του εμφάνιση, αν και το συνολικό σχήμα έχει χάσει ελαφρώς από την εκρηκτικότητα του WRX Concept που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Κατά τα λοιπά, συνεχίζουμε να μην έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα μηχανικά μέρη, αν και η συνταγή αναμένεται να είναι ίδια: επίπεδος (μπόξερ) τούρμπο κινητήρας, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και τετρακίνηση.

Πηγή: gocar.gr