Στις φήμες που τον θέλουν να… μετακομίζει στη Red Bull αναφέρθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο πιλότος της Lotus τόνισε πως όποια απόφαση και να πάρει θα είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι παραδέχτηκε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Lotus, επισημαίνοντας μάλιστα πως αν δεν ήταν αυτή η ομάδα δεν θα είχε επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ακόμη, ο Iceman δήλωσε πως δεν τον προβληματίζει το γεγονός ότι αν οδηγεί για λογαριασμό της Red Bull θα είναι ομόσταβλος του Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Όποια και αν είναι η απόφαση, δεν θα είναι εύκολη. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν πολλές επιλογές στο τραπέζι.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτή που εσύ θεωρείς την καλύτερη. Η απόφαση που θα πάρεις είναι δική σου και δεν μπορείς να την κρίνεις σωστή ή λανθασμένη θα πρέπει να ζεις με αυτή», ήταν τα λόγια του “Iceman” για να αναφερθεί στη συνέχεια στη Lotus και στη μεταξύ τους συνεργασία:

«Το περιβάλλον είναι τέλειο. Χωρίς τη Lotus δεν θα είχα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Formula 1. Δεν έχω κανένα παράπονο. Σίγουρα, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν, αλλά προς το παρόν τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η οποιαδήποτε απόφαση θα είναι δύσκολη».

Στη συνέχεια ο Φινλανδός πιλότος ρωτήθηκε αν η απόφασή του επηρεαστεί από το γεγονός ότι μπορεί να γίνει ομόσταβλος με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαστε στην ίδια ομάδα. Ποτέ δεν έχεις την επιλογή να επιλέξεις τον πιλότο με τον οποίο θα είσαι ομόσταβλος. Αν όντως συμβεί, τότε θα είναι καλύτερη επιλογή, συγκριτικά με άλλους πιλότους».

Πηγή: sport-fm.gr