Οι γιοι του Στράτου ΔιονυσίουΆγγελος και Διαμαντής, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Happy Day» και εξιστόρησαν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή γεγονότα που αφορούν στη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή. 

Ο Άγγελος Διονυσίου αποκάλυψε ότι η οικογένειά του δεν γνώριζε για τις πρωτοβουλίες στήριξης που έκανε ο πατέρας του, και μάλιστα ενημερώθηκαν γι’ αυτές, αφότου έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν ήταν πολύ σπάταλος, είχε το πάθος του με τα άλογα, είχε 20 άλογα, πήγαινε στο καφενείο και έπαιζε “Θανάση” με τους φίλους του, και είχε και ένα καλό αμάξι. Μετά τον θάνατό του μάθαμε ότι βοηθούσε 5-10 οικογένειες, πλήρωνε τα έξοδα, τα σχολεία, τα πάντα, ούτε η μητέρα μου δεν το ήξερε. Ήταν οικογένειες που το είχαν ανάγκη και τους βοηθούσε για πολλά χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το μόνο του παράπονό του είναι ότι δεν πρόλαβε να βρεθεί στην ίδια πίστα μαζί με τον πατέρα του.