Η Alfa Romeo έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες της νέας 4C, οι οποίες αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Η Alfa Romeo έχει αποφασίσει την επιστροφή της στην Αμερική και για αυτό θέλει να το κάνει δυναμικά και με γνήσια ιταλική φινέτσα.

Τι πιο κατάλληλο λοιπόν από ένα μικρό σπορ αυτοκίνητο, που θα συνδυάζει την πολυτέλεια με τη δυναμική, την ταχύτητα με την αισθητική.

Παράλληλα βέβαια, θα πρέπει να έχει κι ανταγωνιστική τιμή, για να λάβει κάποιο προβάδισμα σε σχέση με τους αντιπάλους και αυτό επιδιώκει η εταιρεία. Μία οικονομικά προσιτή λύση.

Οι επιπλέον φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, καθώς ξεχωρίζουν οι διογκωμένοι προβολείς μπροστά, τα «φουσκωμένα» φτερά στο πλάι και τα στρογγυλά «καπούλια», που καταλήγουν σε δύο εξατμίσεις στο πίσω μέρος.

Ως προς το εσωτερικό, τα ποιοτικά υλικά, το δέρμα στο τιμόνι, τα bucket καθίσματα και η οδηγοκεντρική κονσόλα πολλαπλών χρήσεων, είναι στοιχεία που προσθέτουν αξία στο supercar.

Η 4C εξοπλίζεται με ένα turbo 1.75λτ 4κύλινδρο κινητήρα, που παράγει 240 ίππους.

Ο κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη. Ενώ το γερό κράτημα θα εξασφαλίζεται πέρα από τους μεγάλους τροχούς και με το carbon monocoque σασί.

Πηγή: autotriti.gr