Δεν αγχώνεται για την αποχώρηση του Πάντι Λόου ο Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως η McLaren δεν μπορεί να επηρεαστεί από ένα πρόσωπο, δεδομένου ότι είναι μία ομάδα με ιστορία και κληρονομία.

Ακόμη, ο Μπάτον αναφέρθηκε στον Τιμ Γκος, ο οποίος θα αντικαταστήσει το κενό του Λόου, τονίζοντας πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο προηγούμενο πόστο του.

«Πραγματικά μου αρέσει η δουλειά του Λόου. Συνεργαζόμασταν καλά τα προηγούμενα τρία χρόνια και πέρα από τον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο, μία νέα πρόκληση και εγώ του εύχομαι καλή τύχη σε αυτό.

Τώρα η ερώτηση είναι αν αυτό επηρεάσει εμάς. Για μένα να έχουμε τον Τιμ σε αυτή τη θέση είναι κάτι το φανταστικό. Τα είχε πάει εκπληκτικά στον προηγούμενο ρόλο του και νομίζω πως έτσι θα συνεχίσει και τώρα. Ακόμη, ο Τιμ είχε σχεδιάσει το μονοθέσιο του 2012 με το οποίο πήραμε εφτά νίκες, συνεπώς ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Επίσης, η ομάδα δεν είναι μόνο ένα πρόσωπο. Δεν ήρθα στην McLaren για τον Πάντι ούτε για τον Λιούις. Ήρθα, επειδή είναι η McLaren με την ιστορία και την κληρονομία που έχει», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Πηγή: sport-fm.gr