Εκτός απροόπτου η νέα Σειρά 3 θα έχει και πάλι τεράστια επιτυχία. Για αυτό η BMW επικεντρώνει τώρα το ενδιαφέρον της σε δύο νέες εκδόσεις του μεσαίου της μοντέλου, την κάμπριο που θα φέρει την ονομασία 4 αλλά και την περισσότερο πρακτική GT.

ΒΜW Σειρά 4 Cabrio

Για πρώτη φορά στην ιστορία της BMW, στη γκάμα των μοντέλων της θα προστεθεί και Σειρά 4. Πρόκειται για τις κουπέ και κάμπριο εκδοχές της μεσαίας Σειράς 3 που έχει αποφασιστεί, όπως φαίνεται, να ανεξαρτητοποιηθούν από το σεντάν και στέισον, κατά την αντίστοιχη πρακτική που έχει συμβεί στο ανώτερο κομμάτι με τη BMW Σειρά 6 και τη Σειρά 5.

Η νέα Σειρά 4 θα μας φέρει τρία διαφορετικά αμαξώματα, ένα κουπέ 2 θυρών, ένα κάμπριο και ένα 4θυρο κουπέ. Καθένα εξ αυτών θα βασιστεί πάνω στη νέα BMW Σειρά 3 και θα λανσαριστεί το 2013.

Έτσι, η νέα BMW Σειρά 4 θα είναι λοιπόν η Σειρά που θα μας φέρει τις επόμενες γενιές των σημερινών BMW Σειρά 3 Coupe και Σειρά 3 Cabrio.

Όπως λοιπόν μπορείτε να δείτε στην κατασκοπευτική φωτογραφία, εκτός της διαφορετικότητας του αμαξώματος από τη μπροστινή κολόνα και πίσω, η νέα Σειρά 4 Cabrio θα αποκτήσει πιθανότατα έναν ελαφρώς διαφοροποιημένο και πιο δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ώστε να τονιστεί περαιτέρω ο δυναμισμός της.

Τα φωτιστικά επίσης, θα είναι λίγο διαφορετικά αποκτώντας περισσότερες ακμές. Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να τονιστεί, είναι ότι η νέα Σειρά 4 Cabrio δε θα φέρει μεταλλική οροφή, όπως η τωρινή Σειρά 3 Cabrio, αλλά αντίθετα θα επιστρέψει στην υφασμάτινη οροφή του παρελθόντος, κυρίως για λόγους περιορισμού του συνολικού βάρους της, με τα απώτερα οφέλη (κατανάλωση, ρύποι κ.λπ.) που αυτό επιφέρει.

Νέα BMW Σειρά 3 GT

Στα πρότυπα και στην ίδια λογική με τη Σειρά 5 GT, η νέα γενιά της BMW Σειράς 3 θα αποκτήσει και αυτή έκδοση GT, με ενός όγκου αμάξωμα και διακριτικά πολυχρηστικό ύφος.

Το μεσαίο μοντέλο θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη οικογενειακής λογικής εναλλακτική των σεντάν και στέισον βάγκον εκδόσεων, που ήδη έχουν παρουσιαστεί.

Στον τομέα της σχεδίασης, όπως φαίνεται και από την κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη, εικόνα το γερμανικό μοντέλο θα έχει μοντέρνο στιλ και συμπαγή εικόνα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει με τα προϊόντα της η BMW.

Πηγή: autotriti.gr